13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το reboot του Jumanji κυκλοφόρησε την πρώτη επίσημη φωτογραφία

    Εδώ και κάμποσο καιρό μας είχε κάνει γνωστό ο Dwayne Johnson πως θα αναλάβει (και) το comeback του Jumanji, θέλοντας έτσι προφανώς να μας πείσει μια για πάντα πως είναι εξωγήινος, αφού είναι το πρόγραμμα που έχει φτιάξει για την επόμενη πενταετία είναι αδύνατο να το αντέξει ένας απλός άνθρωπος με σάρκα και οστά. Τέλος πάντων, μετά από εκείνη την αποκάλυψη στο Instagram, αγαπημένος social media λογαριασμός του The Rock, τώρα ήρθαν και τα αποκαλυπτήρια της πρώτης επίσημης φωτογραφίας από το reboot.

    jumanji

    Στη φωτό μπορούμε να δούμε τους Kevin Hart στο ρόλο του Moose Finbar (συνεχίζει τις κοινές κινηματογραφικές εμφανίσεις μαζί με τον The Rock), τον Jack Black ως Καθηγητή Shelly Oberon, τον Johnson ως Dr Bravestone και την σούπερ sexy Karen Gillan ως Ruby Roundhouse. Αυτό που έσπευσαν πολλοί να σχολιάσουν ήταν πως το πρώτο φιλμ ήταν μία ιστορία που στην καρδιά της πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά και εδώ δεν βλέπουν ούτε ένα να είναι στο προσκήνιο. Μένει να δούμε αν η ταινία θα τα έχει έστω στο background…

    screen-shot-2016-09-22-at-7-58-33-pm

    H ταινία του 1995 που σκηνοθέτησε ο Joe Johnston έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του κοινού λόγω φυσικά του γεγονότος πως σ’ αυτή πρωταγωνιστούσε ο αξέχαστος Robin Williams. Ο Johnson το γνωρίζει καλά αυτό και είναι σίγουρο πως θα είναι λίγο παραπάνω προσεκτικός με το promotion της συγκεκριμένης παραγωγής που θα σκηνοθετήσει ο Jake Kasdan (Sex Tape, Bad Teacher). To reboot αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 28 Ιουλίου του 2017. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles