19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το Samsung Galaxy S8 θα έχει ψηφιακή βοηθό με τεχνητή νοημοσύνη!

    H Samsung ξεκινά να διαρρέει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο, κορυφαίο μοντέλο της, Galaxy S8, και τώρα διαβάζουμε ότι θα διαθέτει ψηφιακό βοηθό βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη – κάτι σαν τη Siri δηλαδή, την Alexa ή την Cortana των ανταγωνιστών της.

    Η κορεατική εταιρεία τον Οκτώβριο είχε εξαγοράσει την Viv Labs – ένα startup των δημιουργών της …Siri που διαθέτει την ομώνυμη AI platform – και σκέφτεται προφανώς να την ενσωματώσει στο επόμενο κορυφαίο μοντέλο της που έχει ως στόχο να ξεπεράσει την κρίση του Note 7 και της απόσυρσής του.

    Υπολογίζεται ότι η υπόθεση του Note 7 θα φέρει απώλειες κερδών 5,7 δισ. δολαρίων για τη Samsung στα αποτελέσματα τριμήνων έως και το πρώτο του 2017. Έτσι, επενδυτές και αναλυτές σημειώνουν ότι το S8 πρέπει να είναι μία δυνατή συσκευή, ώστε να μπορέσει η Samsung να ξεπεράσει αυτό το “σκόπελο” της αγοράς.

    Δε γνωρίζουμε ακόμη τι τύποι υπηρεσιών θα προσφέρονται μέσω του AI assistant της εταιρείας, ωστόσο θεωρείται ότι θα υποστηρίζει και third-party υπηρεσίες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles