14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Shazam θα είναι από τις πιο fun superhero ταινίες

    Μέσα στο χαμό του superhero προγραμματισμού της DC, το Shazam είχε σχεδόν ξεχαστεί εντελώς. Μιλάμε για το φιλμ που έφερε στην επικαιρότητα ο Dwayne Johnson το φθινόπωρο του 2014 με ένα tweet, προκαλώντας έναν μικρό πανικό ανάμεσα στους fans. Ο διάσημος  ηθοποιός είχε τότε ανακοινώσει πως θα υποδυθεί τον Black Adam, τον villain του Shazam, στην ομώνυμη επερχόμενη ταινία της DC. Από τότε φυσικά πέρασε καιρός με το project να μπλέκεται στους διαδρόμους των κινηματογραφικών στούντιο. Μόλις τώρα όμως προέκυψαν καινούργια νέα γι’ αυτό, με τον παραγωγό Hiram Garcia να λέει στο ComicBook πως η ταινία θα έχει τρομερό και ατελείωτo fun!

    Shazam

    Η παραγωγή έδειχνε να έχει κολλήσει για ένα διάστημα με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στο σενάριο της ταινίας. Όπως είπε ο Garcia περιμένουν από στιγμή σε στιγμή ένα καινούργιο draft από τον Darren Lemke, και καθησύχασε τους fans λέγοντας πως η ταινία υπολογίζεται κανονικά στον προγραμματισμό ενώ είναι πολύ ενθουσιασμένος γιατί ξέρει πως θα είναι μία πολύ καλογυρισμένη προσπάθεια. Δεν θα κάνει καμία έκπτωση στο action και το κυριότερο θα έχει τρομερό fun, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα της DC για την συγκεκριμένη περίπτωση. 
    Το Shazam αναφέρεται στο νεαρό αγόρι που έχει τις δυνάμεις έξι μυθολογικών θεών και ηρώων και που τις ενεργοποιεί λέγοντας τη μαγική λέξη. Σίγουρα το story ακούγεται λίγο ξεπερασμένο συγκριτικά με την σημερινή κινηματογραφική πραγματικότητα, ωστόσο ίσως με το σωστό update αυτή η αδυναμία μπορεί και να γυρίσει προς όφελος της ταινίας.
    Η ημερομηνία που παίζει προς το παρόν για την κυκλοφορία είναι η 5η Απριλίου του πολύ μακρινού 2019. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles