15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    To Spectre φύλαγε το action για το νέο trailer

    Εάν είχατε απορρήσει λίγο με το “υπερβολικά” ατμοσφαιρικό πρώτο teaser του Spectre, το 24ο φιλμ του James Bond franchise, είναι επειδή ο Sam Mendes φύλαγε τα action καλύτερα για το νέο χορταστικό trailer. Οι EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer και Sony Pictures Entertainment κυκλοφόρησαν το ολοκαίνουργιο κλιπ που δίνει μία ευρύτερη εικόνα από την ιστορία αλλά και τα action πλάνα που θα δούμε.

    spectre

    Ο Daniel Craig υποδύεται φυσικά και πάλι τον James Bond που θα αποκαλύψει την ύπαρξη μίας επικίνδυνης τρομοκρατικής οργάνωσης ονόματι Spectre. Την ώρα που η MI6, μέσω του νέου της leader, βλέπε Ralph Fiennes, αμφισβητεί τις ενέργειες του εκείνος προσπαθεί με την βοήθεια των Moneypenny (Naomie Harris) και Q (Ben Whishaw) να φτάσει στα ίχνη της παλιάς του νέμεσις, τον Mr White (Jesper Christensen) που γνωρίζει πολλά για την Spectre. Σιγά σιγά ο Bond λύνει τα μυστικά της υπόθεσης και θα φτάσει απέναντι σ’ εκείνον που κινεί τα νήματα, έναν ρόλο που ερμηνεύει και πάλι εντυπωσιακά ο σπουδαίος Christoph Waltz.
    Η Aston Martin DB10 έχει την τιμητική της, ο Dave Bautista βάζει τον τεράστιο όγκο του σε πρώτο πλάνο, η Monica Bellucci λάμπει ολόκληρη και οι εκρήξεις δίνουν και παίρνουν. Όλα τα βασικά, αγαπημένα στοιχεία του Bond είναι εδώ.
    Η ταινία που το σενάριο της έχουν γράψει οι John Logan, Neal Purvis και Robert Wade, θα βγει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles