18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To καστ του Star Trek Beyond τιμά τον Leonard Nimoy

    Leonard Nimoy έχει φύγει από τη ζωή ωστόσο η παρουσία του παραμένει πολύ έντονη. Και ειδικά ανάμεσα στο καστ του Star Trek του “νεότερου”, την αναβίωση δηλαδή του κλασικού sci-fi που ξεκίνησε φυσικά από το όραμα που είχε γι’ αυτό ο J.J. Abrams. Μπορεί η παραγωγή του Star Trek Beyond να προχωρά κανονικά για να βγει στις αίθουσες στις 8 Ιουλίου του 2016, ωστόσο οι Zachary Quinto, Chris Pine και πολλοί άλλοι βρήκαν τον χρόνο για να φτιάξουν μία video αφιέρωση στον ηθοποιό που όλος ο πλανήτης έμαθε ως “Spock”.

    leonardnimoystartrek

    O Quinto που ερμηνεύει έναν νεότερο Spock από το 2009 είναι ο αφηγητής του video που παρουσιάζει “behind the scenes” υλικό από τον Nimoy και τις Star Trek ταινίες, ενώ επίσης τονίζεται το πάθος του Nimoy που δεν ήταν άλλο από το St. Jude’s Hospital, ένα διεθνούς φήμης κέντρο που κάνει έρευνες επάνω στον παιδικό καρκίνο.
    Στο video γίνεται αναφορά στο Stark Trek: To Boldly Go Omaze  μία καμπάνια που προσπαθεί να συλλέξει χρήματα για το συγκεκριμένο κέντρο, αλλά και άλλες ακόμα αντίστοιχες οργανώσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις ένα μήνα πριν τον θάνατό του ο Nimoy είχε στείλει 10.000 δολάρια στο St. Jude’s Hospital, μία από τις πολλές φορές που το είχε ενισχύσει οικονομικά.
    Όσο αφορά το Star Trek Beyond τώρα, όπως είναι γνωστό o Justin Lin έχει αναλάβει την σκηνοθεσία του ενώ ο χαρακτήρας που θα ερμηνεύσει ο Idris Elba λέγεται πως θα παίξει μεγάλο ρόλο στο φιλμ, με τον ηθοποιό να έχει γυρίσει ήδη πολλές σκηνές του με τον “Spock”, δηλαδή τον Quinto.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles