19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    To Suicide Squad μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα social media

    Εάν υπάρχει μία ταινία που το buzz που έχει προκαλέσει είναι σε κάθε γωνιά των social media, αυτή είναι το Suicide Squad. Η παραγωγή της Warner Bros. που καταφθάνει στις 5 Αυγούστου, έχει επισκιάσει ακόμα και αυτό το Rogue One: A Star Wars Story της Disney, το οποίο φυσικά έχει ακόμα πολλούς μήνες μέχρι να κάνει την εμφάνισή του (16 Δεκεμβρίου). Πάντως την σκόνη του βλέπουν και τα πιο “κοντινά” releases, όπως είναι το Star Trek Beyond της Paramount που καταφθάνει στις 22 Ιουλίου και το νέο Ghostbusters της Sony που κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου).

    Suicide Squad

    Αξίζει να σημειώσει κανείς πως στις μετρήσεις που κάνει το ComScore, το Rogue One ανέβηκε αμέσως στη δεύτερη θέση στο διάστημα 17-23 Ιουνίου, από την στιγμή που το κοινό έμαθε πως o James Earl Jones θα επιστρέψει και θα κάνει το voiceover του Darth Vader. Ωστόσο το Suicide Squad παραμένει πολύ ψηλά στις κουβέντες του κοινού, από την εποχή ακόμα που έπαιξε το απίθανο πρώτο trailer του στο ComicCon, μέχρι και τις μέρες που μαθεύτηκε πως ο σκηνοθέτης David Ayer κάνει κάποια reshoots. Φαίνεται πως οι DC fans είναι πολύ hardcore στην συγκεκριμένη περίπτωση και περιμένουν πως και πως το φιλμ.
    Σίγουρα το κάθε έργο βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο του promotion του, ωστόσο το ComScore συγκρίνει τον social σχολιασμό που γίνεται (με το Twitter να έχει ιδιαίτερη βαρύτητα) σε όλες τις ταινίες την ίδια χρονική στιγμή και αυτό έχει την αξία του για να κάνει κανείς περαιτέρω αναλύσεις.
    Screen Shot 2016-06-28 at 9.11.18 PM

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles