20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    To Taxibeat γίνεται 5 ετών και σας κερνάει κοκτέιλ!

    Το Taxibeat έγινε κιόλας 5 ετών! Έχοντας κάνει εκατομμύρια διαδρομές πια, γιορτάζει την πιο σημαντική επέτειο μέχρι σήμερα με την υπόθεση να σηκώνει ποτό!

    Drinksworks_blog

    Δε θα μπορούσε παρά να είναι από τους καλύτερους του είδους, που δεν είναι άλλοι από την ομάδα της Drinkworks! Με πολλή αγάπη λοιπόν, ετοιμάστηκαν 500 kit που περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα για να φτιάξετε το δικό σας σούπερ καλοκαιρινό κοκτέιλ Caipirissima!

    Πώς θα το διεκδικήσεις;

    coctail kit

    – Αν βρεθείς την Πέμπτη 19 Μαΐου από τις 16.00 και για λίγες ώρες, σε κεντρική περιοχή της Αθήνας, τότε άνοιξε το Taxibeat στο κινητό σου.

    Πάτησε το κουμπί Cocktail Kit που θα εμφανιστεί στην αρχική σου οθόνη για να μας καλέσεις

    – Δες το κοκτέιλ σου να καταφθάνει εκεί σε λίγα λεπτά!

    Taxibeat-Drinkworks-phones_blog

    Η ζήτηση αναμένεται μεγάλη, γι’ αυτό το Taxibeat ζητάει την κατανόηση και την αγάπη σου αν δυσκολευτείς να βρεις διαθέσιμο όχημα.

    Αν η ιδέα του cocktail kit σε ενθουσίασε και θες ένα (ή περισσότερα) για τη δική σου γιορτή όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι, τότε το μόνο έχεις να κάνεις είναι να προπαραγγείλεις από την DrinkWorks. Αν πάλι δεν θέλεις να κουραστείς με την παρασκευή των cocktail, τότε μπορούν να έρθουν στο χώρο σου έτοιμα προς κατανάλωση, σε γυάλινα βαζάκια. Εταιρικά δώρα, bar catering για εταιρικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς και Cocktail Seminars, όλα θα τα βρεις στη Drinkworks.

    *Αν δεν εμφανιστεί το κουμπί στην οθόνη σου, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν οχήματα με κοκτέιλ στην περιοχή σου

    ** Η ενέργεια δε θα είναι διαθέσιμη σε συσκευές με περιβάλλον Windows.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles