19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το τελευταίο επεισόδιο του Clarkson στο Top Gear έρχεται τα Χριστούγεννα!

    Όπως όλοι οι οπαδοί του δημοφιλούς Top Gear θα γνωρίζετε, το γνωστό αγαπημένο μας “τρίο” των Clarkson, Hammond και May δεν υφίσταται πιά. Μετά την απόλυση του οξύθυμου Jeremy από το BBC, τα άλλα δύο μέλη της εκπομπής αποχώρησαν επίσης και μετά από μήνες φημών και αγωνίας, μάθαμε πως ετοιμάζουν το μεγάλο comeback στην τηλεόραση του Amazon Prime!

    clarkson hammond may 2015

    Ωστόσο, το νέο της ημέρας είναι άλλο. Το BBC ανακοίνωσε πως θα προβάλλει ένα τελευταίο επεισόδιο του Top Gear με τους τρείς παρουσιαστές που το έκαναν παγκόσμια επιτυχία, τα ερχόμενα Χριστούγεννα. Θα είναι ένα “Christmas Special”, σε αυτά που μας είχαν συνηθίσει κάθε χρόνο στην εκπομπή, το οποίο θα προβληθεί σε δύο μέρη και θα ονομάζεται “Top Gear: From A to Z”. Σε αυτό το επεισόδιο θα περιέχονται στιγμιότυπα και από τα 13 χρόνια της εκπομπής στο BBC, μαζί με υλικό που δεν είχε προβληθεί ποτέ στον αέρα, αστείες και επικίνδυνες στιγμές, insider facts αλλά ενδιαφέροντα στατιστικά από όλη αυτή τη μαγευτική περίοδο. Το λέει και ο τίτλος, άλλωστε…Από το Α έως το Ω. Αγγλιστί.

    clarkson hammond may 2002

    Clarkson, Hammond και May το 2002

    Θα είναι το κύκνειο άσμα του Top Gear όπως το ξέραμε, καθώς ποτέ δε θα είναι πιά ίδιο, παρ’ότι οι “τρείς” μένουν μαζί (και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους). Γιατί χωρίς την οικεία πίστα και τις εγκαταστάσεις του BBC αλλά και το δυσθεώρητο budget που είχε το Top Gear τότε, σίγουρα θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Τόσο η εκπομπή των τριών στο Amazon Prime, όσο και το ίδιο το “νέο” Top Gear που θα συνεχιστεί με παρουσιαστή τον Chris Evans και αναμένεται να ντεμπουτάρει τον ερχόμενο Μάιο.

    Άλλος ένας λόγος να περιμένουμε τα Χριστούγεννα!

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles