24.8 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
More

    To τέλος του κόσμου είναι κάπου εδώ κοντά. Και να μην το δεις, θα το ακούσεις…

     
    Ξέρεις πως είναι αυτά. Ακόμη και αν δεν υπάρχουν αφορμές, υπάρχουν άνθρωποι που αρέσκονται να τις εφευρίσκουν.

    Το συγκεκριμένο θέμα πάντως, έχει πάρει ήδη δραματικές διαστάσεις.  Για να καταλάβεις εμφανίστηκε ακόμη και στην ελληνική TV. Σύμφωνα με αναφορές πολιτών, που παρεμπιπτόντως κάποιοι τις κατέγραψαν σε βίντεο, ακούγονται μυστηριώδεις ήχοι, χωρίς προφανή λόγο. Από το πουθενά.

    Το τελευταίο καταγεγραμμένο περιστατικό ήταν στην Κόστα Ρίκα, ενώ στο παρελθόν η βοή είχε ακουστεί σε Ουκρανία, νότια Σουηδία,  Καναδά και βόρειο-ανατολική Αγγλία. Προς αναζήτηση απάντησης μάλιστα, κάποιοι μοιράστηκαν την απορία τους στα Facebook και Twitter. “Είναι σαν να έρχεται από τον ουρανό”, είπαν όσοι άκουσαν τον μυστηριώδη ήχο. Ναι, ακούγεται αστείο, αλλά υπήρξαν ορισμένοι που έσπευσαν να δώσουν εξήγηση: “Ίσως πρόκειται για προειδοποιήσεις των Μάγια” ή “για τα πρώτα σημάδια της “Αποκάλυψης”. Και όλα αυτά τη στιγμή που οι επιστήμονες λένε, ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη φυσικής δραστηριότητας, όπως για παράδειγμα ένας επερχόμενος σεισμός.

    Σημείωσε επίσης ότι στις περισσότερες χώρες, η βοή ακούγεται τα ξημερώματα και σε διάσπαρτες περιοχές στην πλανήτη. Το “Αποκάλυψη τώρα” παίζεται live, και που ξέρεις, μπορεί να γίνεις και εσύ κάποια στιγμή θεατής. Ή αν προτιμάς αυτό είναι ένα ακόμη περιστατικό μαζικής αυθυποβολής, που είτε το υιοθετείς, είτε το προσπερνάς και φεύγεις.

    Δες τώρα και τις αποδείξεις με ήχο.

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles