23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το τέλος του trolling στο Youtube. Μπορείτε να σχολιάσετε μόνο με το κανονικό σας όνομα

    Να λοιπόν που σταματάει το ανώνυμο trolling κάτω από τα video του Youtube, καθώς, όσοι επισκέπτεστε την δημοφιλή πλατφόρμα και θέλετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο, βλέπετε το εξής:

    Ενώ οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια το YouTube, διαθέτοντας κανάλι, αλλά και επισημαίνοντας βίντεο ως αγαπημένα, φτιάξαμε τους λογαριασμούς μας πολύ πριν χρησιμοποιηθεί «αυστηρή» πολιτική ονομάτων από την Google. Έτσι, πολλοί, στο YouTube χρησιμοποιούν ψευδώνυμα. Με την έλευση του Google+ και την «απαίτηση» από το κοινωνικό δίκτυο να χρησιμοποιεί καθένας στην εγγραφή του το πραγματικό του όνομα, οι περισσότεροι, έβαλαν στο προφίλ τους το κανονικό τους όνομα, ενώ στο YouTube, εξακολουθούσαν και χρησιμοποιούσαν ψευδώνυμο.

    Η διαφοροποίηση αυτή δεν είχε καμία σημασία πρακτικά, καθώς, ο λογαριασμός Google, είναι ένας και ενιαίος, για οποιαδήποτε υπηρεσία της Google χρησιμοποιούμε. Με την διαφορά ότι από σήμερα, στα σχόλια και το περιεχόμενό μας στο Youtube,  θα χρησιμοποιείται το όνομα και η φωτογραφία που έχουμε στο Google+, αποδεικνύοντας η Google με αυτό τον τρόπο ότι ενσωματώνει πλήρως όλα της τα προϊόντα.

    Είναι “κακό” αυτό; Όχι απαραίτητα, καθώς, με την χρήση του ονόματος προφίλ σας στο Google+ και στο YouTube, οι φίλοι σας θα μπορούν να αναζητούν και να βρίσκουν το περιεχόμενο που έχετε αναρτήσει στην πλατφόρμα διαμοιρασμού βίντεο, πολύ πιο εύκολα. Δεν είναι καλό, όμως, όταν είχατε συνηθίσει να “τρολάρετε” ασύστολα κάτω από βίντεο, διατηρώντας το ψευδώνυμό σας στο YouTube.

    Σε κάθε περίπτωση, στην ειδοποίηση που βλέπετε, σας δίνεται η δυνατότητα να ελέγξετε, όλο το περιεχόμενο που έχετε μοιραστεί στο YouTube και να επιλέξετε αν θέλετε να είναι δημόσιο ή ιδιωτικό.

    Στόχος της Google; Να ελαχιστοποιήσει τα υβριστικά και ρατσιστικά σχόλια στην πλατφόρμα.

    Για όσους βέβαια είναι fans του trolling, υπάρχει πάντα η εναλλακτική να δημιουργήσουν δεύτερα, παραπλανητικά προφίλ και λογαριασμούς στη Google και να συνεχίσουν απρόσκοπτα την δραστηριότητά τους… έτσι δεν είναι;

    Πηγή: YouTube

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles