20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    To trailer της 6ης σεζόν του Game of Thrones είναι εδώ!

    To teaser το είδατε και σας έβαλε σε Game of Thrones κλίμα αφού τους έδειχνε όλους νεκρούς. Τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα και του trailer για την βραβευμένη με EMMY σειρά που μετράει αντίστροφα για να μπει στον 6ο κύκλο της. Μην έχετε καμία αμφιβολία πως η επική μάχη για το ποιος θα κατακτήσει την εξουσία και τη δύναμη σ’ αυτό το τεράστιο και βίαιο βασίλειο θα συνεχιστεί με αμείωτο ενδιαφέρον και τη φαντασία του George R.R. Martin να οργιάζει ξανά, κόβοντας φυσικά στην πορεία κάμποσα κεφάλια.

    got

    H Daenerys Targaryen δεν φαντάζει τόσο δυνατή πλέον, η Cersei επιλέγει όπως λέει τη “βία” και ένας ένας οι χαρακτήρες μπαίνουν ξανά στο πλάνο. “Το μεγάλο παιχνίδι είναι και τρομακτικό” λέει ο Tyrion που ξέρει περισσότερα από πολλούς άλλους.
    Όλο το καστ, βλέπε Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Aidan Gillen, Kit Harington, Diana Rigg, Natalie Dormer, Maisie Williams και Sophie Turner, θα επιστρέψει στις 24 Απριλίου για την πρεμιέρα του 6ου κύκλου, με τον Ian McShane να είναι ο ξεχωριστός guest star.

    https://www.youtube.com/watch?v=CuH3tJPiP-U

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles