13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To trailer του Maleficent με την Angelina Jolie

    Από την Disney έρχεται το Maleficent, το φιλμ που θέλει να μας αφηγηθεί την άγνωστη ιστορία της πιο εμβληματικής “κακιάς” νεράιδας του κλασικού έργου Η Ωραία Κοιμωμένη του 1959, που φυσικά με τη σειρά του έχει βασιστεί στην ιστορία των αδελφών Γκριμ.

    maleficent

    Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Robert Stromberg και πρωταγωνιστεί η Angelina Jolie στον κεντρικό ρόλο, το κείμενο της Linda Woolverton αναφέρεται σε μία όμορφη και καλόκαρδη γυναίκα, που ζει μία ιδανική ζωή σ’ ένα ήσυχο βασίλειο, μέχρι την ημέρα της εισβολής ενός απειλητικού στρατού που θα αλλάξει τα πάντα. Η Maleficent θα βιώσει μία τρομέρη προδοσία που θα κάνει την καρδιά της να γίνει πέτρα και να καταρραστεί το νεογέννητο του νικητή εισβολέα. Μόνο που καθώς το παιδί μεγαλώνει, η Maleficent διαπιστώνει πως αποτελεί το κλειδί για να επιστρέψει η ειρήνη στο βασίλειο, αλλά και η χαρά στην καρδιά της.
    Στο φιλμ συμπρωταγωνιστούν οι Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple και Lesley Manville και θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 30 Μαίου του 2014.

    https://www.youtube.com/watch?v=wULopiowv58

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles