14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    To trailer του Voyage of Time θα έκανε τον Carl Sagan να βουρκώσει

    O Terrence Malick είναι ένας δημιουργός που το όνομά του έχει συνδεθεί με μεγάλα κινηματογραφικά οράματα και πολύ φιλόδοξα projects, βλέπε The Tree Of Life και όχι μόνο. Ένα από αυτά είναι και το επερχόμενο Voyage of Time, ένα ντοκιμαντέρ που ο σκηνοθέτης το ετοίμαζε εδώ και 40 χρόνια, ένα ταξίδι στην ιστορία του σύμπαντος και στην εξέλιξη της ανθρώπινης ύπαρξης μέσα σ’ αυτό.

    screen-shot-2016-06-30-at-9-06-03-am

    Με τον Brad Pitt να αναλαμβάνει την αφήγηση και με την προβολή να έχει προγραμματιστεί να γίνει τον Οκτώβριο σε ΙΜΑΧ αίθουσες, το Voyage Of Time είναι ουσιαστικά η εκδοχή του Malick στο κλασικό πειραματικό ντοκιμαντέρ του 1982, Koyaanisqatsi: Life Out of Balance του Godfrey Reggio. Ο Malick θέλει να φτιάξει το δικό του οπτικό ποίημα για τη σχέση του ανθρώπου και της φύσης, με το απαραίτητο ταξίδι μέσα στο χρόνο να συμπληρώνει την εικόνα και ναι, το μυαλό σίγουρα πηγαίνει στην περίφημη σειρά Cosmos του Carl Sagan, την οποίας το reboot φρόντισε πρόσφατα ο Neil deGrasse Tyson.
    Όπως λέει και η επίσημη ανακοίνωση το Voyage Of Time “θα είναι μία μοναδική γιορτή της ζωής και της τεράστιας ιστορίας του σύμπαντος (…) από το Big Bang και την εποχή των δεινοσαύρων μέχρι τον σημερινό κόσμο και πέρα απ’ αυτόν”. 

    https://www.youtube.com/watch?v=YVyWObJY9FQ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles