16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το τρίτο, επικό trailer του Avengers: Age of Ultron

    To τρίτο trailer του Avengers: Age of Ultron είναι αυτό που προκαλεί και τις μεγαλύτερες συγκινήσεις. Το φιλμ που περιμένει πως και πως ολόκληρος ο κινηματογραφικός κόσμος, κυκλοφόρησε ένα ακόμα trailer, το τελευταίο πριν η ταινία κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στις 24 Απριλίου στην Βρετανία και την 1η Μαίου στην Αμερική.

    avengers-age-of-ultron-final-trailer-marvel-extinction-20150304

    Ο Ultron είναι έτοιμος να εξολοθρεύσει την ανθρωπότητα, ωστόσο οι Avengers, δηλαδή οι Iron Man, Captain America, Thor, Hawkeye, Hulk και Black Widow, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τον κάνουν να σωπάσει, συγκεκριμένα τη φωνή του James Spader που τον υποδύεται. Για πολύ λίγο φαίνεται στο trailer και ο The Vision, ρόλο που ανέλαβε ο Paul Bettany και που θα κάνει κι αυτός αισθητή την παρουσία του.
    Οι Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Mark Ruffalo και Scarlett Johansson επιστρέφουν στους διάσημους ρόλους τους, ενώ ο Joss Whedon είναι έτοιμος να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα, να ξεπεράσει δηλαδή σε έσοδα και φήμη το πρώτο φιλμ του 2012, που απογείωσε την Marvel και έφερε στα ταμεία 1.5 δις. δολάρια!

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles