21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το tweet της Motorola για τον… fingerprint reader του iPhone 5S ήταν μία μικρή… γκάφα

    Κατά τη διάρκεια του event της Apple προχθές το βράδυ για την ανακοίνωση των νέων iPhone, δεν ήταν λίγοι οι ανταγωνιστές της που έκαναν σατυρικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για τις ανακοινώσεις. Ήδη, σας έχουμε γράψει για την περίπτωση της Nokia η οποία έγραψε αρκετές “κακιούλες” για τις νέες προτάσεις της αμερικανικής εταιρείας σε twitter και όχι μόνο.

    Και η Motorola, ωστόσο, δεν άφησε την ευκαιρία αναξιοποίητη, επιλέγοντας για να “κοροϊδέψει” τον… fingerprint reader που ενσωματώνει το iPhone 5S.

    motorola-mobility-fingerprint-reader

    Για μια στιγμή όμως… Το χαρακτηριστικό που η Motorola σχολιάζει στο παραπάνω tweet -διαφημίζοντας με την ευκαιρία της το δικό της Moto X- είναι κάτι που η ίδια εταιρεία είχε ενσωματώσει για πρώτη φορά σε smartphone.

    Όχι πολλά χρόνια πριν, πίσω στο 2011, το Atrix 4G διέθετε αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, όπως συμβαίνει τώρα και με το νέο κορυφαίο smartphone της εταιρείας του Cupertino.

    Ανεξάρτητα, λοιπόν, από το αν κάποιος συμφωνεί με την ενσωμάτωση ενός τέτοιου χαρακτηριστικού σε ένα smartphone ή όχι, μάλλον η κίνηση της Motorola να “παίξει” ακριβώς με αυτό, σατυρίζοντας την Apple ήταν εν μέρει μία μικρή γκάφα, δε νομίζετε;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles