22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    To Westworld κυκλοφόρησε το πιο ζόρικο trailer της σειράς

    To ΗΒΟ έχει κάνει εδώ και λίγες ώρες διαθέσιμο το καινούργιο trailer του Westworld, το πολύ φιλόδοξο sci-fi show που καταφθάνει στις 2 Οκτωβρίου με τα 10 πρώτα επεισόδια να τα περιμένει κόσμος και κοσμάκης. H σκοτεινή οδύσσεια για την τεχνητή νοημοσύνη και την εξέλιξη της αμαρτίας, είναι η παραγωγή που θα συζητηθεί όσο καμία άλλη αυτό το φθινόπωρο και προετοιμάζει κατάλληλα το έδαφος με εντυπωσιακά trailer όπως το παρακάτω.

    westworld-wood-headdetached-700x367

    Η τηλεοπτική προσαρμογή της κλασικής και πολύ μπροστά για την εποχή της ταινίας του Michael Crichton, μας μεταφέρει στο φουτουριστικό θεματικό πάρκο που έχε φτιάξει ο Dr. Robert Ford, γεμίζοντας το Old West concept του με ανθρωπόμορφα androids. Σιγά σιγά αυτά θα παρουσιάσουν “επαναστατικές” αντιλήψεις και το χάος δεν θα αργήσει να ξεσπάσει.
    Στο καστ ξεχωρίζει φυσικά ο Anthony Hopkins, με τον Ed Harris να κάνει σ’ αυτό το trailer πιο έντονη την παρουσία του και να μας εξιτάρει όλους ακόμα περισσότερο.
    Την σειρά έχει γράψει, σκηνοθετήσει και φροντίσει για την παραγωγή ο Jonathan Nolan, ενώ ανάμεσα στους executive producers είναι ο J.J. Abrams, ένας ακόμα μεγάλος έξτρα πόντος για το Westworld.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles