18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Westworld θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο

    Παρά το γεγονός πως υπήρξε μία σοβαρή καθυστέρηση στο πλάνο που στην πορεία προκάλεσε την εμφάνιση πολλών αμφιβολιών για την τύχη του project, τελικά το HBO επιβεβαίωσε πως το πολύ φιλόδοξο Westworld θα κάνει την εμφάνισή του το ερχόμενο φθινόπωρο. Το δίκτυο ανακοίνωσε πως η σκοτεινή οδύσσεια των 10 επεισοδίων θα συμπεριληφθεί κανονικά στο πρόγραμμά του, καθησυχάζοντας όσους το έχουν σταμπάρει από καιρό και ανυπομονούν να το παρακολουθήσουν.

    Westworld

    Εμπνευσμένο από το ομώνυμο φιλμ του 1973 του Michael Crichton, το sci-fi thriller έχει υποστεί ένα update από τους Jonathan Nolan και Lisa Joy, με τους executive producers J.J. Abrams και Bryan Burk να είναι εκεί κοντά και να δίνουν τις συμβουλές τους.
    Πριν από λίγο καιρό είχαμε δει το teaser της σειράς της οποίας το καστ είναι μία σκέτη πρόκληση. Anthony Hopkins (στον πρώτο του τηλεοπτικό ρόλο), Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton και πολλοί ακόμα υπόσχονται πολλά γι’ αυτή την ιστορία που είναι τοποθετημένη στο κοντινό μέλλον, την εποχή που η τεχνητή νοημοσύνη και η αμαρτία συνθέτουν ένα πολύ εκρηκτικό σκηνικό.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles