18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    To YouTube αγοράζει το Twitch για 1 δισ. δολάρια!

    Άλλη μία εξαγορά που θα συζητηθεί! Ξένα δημοσιεύματα θέλουν τη Google και συγκεκριμένα το YouTube (βασικά, ναι, ΟΚ, το ‘πιασες, το ίδιο πράμα είναι εξ’ άλλου) να ετοιμάζεται να αγοράσει το Twitch, τη δημοφιλέστερη ίσως υπηρεσία streaming για videogames. Το δε κόστος της όλης κίνησης αναμένεται να φτάσει το 1 δισ. δολάρια!

    youtube-twitch

    Μιλάμε για ένα απίστευτο ποσό που όμως σε κάποιον που γνωρίζει το κοινό του Twitch και τη δημοτικότητά του στις τάξεις των gamers παγκοσμίως, δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση. Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που αμφισβητούν τις φήμες αυτές και κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις που μάλιστα βρίσκονται ακόμα σε αρκετά πρώιμο στάδιο, ωστόσο το Twitch φέρεται να προτίμησε εν τέλει τη Google αντί για τη Microsoft –πιθανώς λαμβάνοντας υπ’ όψιν και το παρελθόν της πρώτης με το YouTube.

    Πιθανή εξαγορά του Twitch από τη Google, αφ’ ενός θα ενισχύσει το προφίλ του YouTube, ειδικά τώρα που το τελευταίο ψάχνεται με τις live streaming υπηρεσίες, αφ’ ετέρου θα χαρίσει στο Twitch την τεχνογνωσία και τις υποδομές που έχει η κορυφαία υπηρεσία video streaming στον κόσμο. Αμφότερες οι δύο εταιρείες δεν έχουν σχολιάσει την είδηση…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles