21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Το Zoolander 2 είναι γεγονός!

    Από την στιγμή που το Dumb and Dumber To έκανε την αρχή, είναι μάλλον θέμα χρόνου να βιώσουμε ένα κύμα από sequel σχετικά πρόσφατων “κλασικών” κωμωδιών. Και ανάμεσα σ’ αυτές πρέπει να συμπεριλάβουμε και το Zoolander που η συνέχειά του εγκρίθηκε και επίσημα.

    Zoolanderjpg

    Πολύ πρόσφατα ο Will Ferrell ανέφερε πως έγινε ήδη η πρώτη ανάγνωση του σεναρίου, ωστόσο το Deadline προχώρησε παραπέρα και συγκεκριμένα στο καστ, αναφέροντας πως η Penelope Cruz θα είναι η γυναίκα πρωταγωνίστρια που θα σταθεί δίπλα στον Ben Stiller. Ο οποίος αναμένεται να αφήσει την σκηνοθεσία στον σεναριογράφο του Tropic Thunder, Justin Theroux, για να αναλάβει ο ίδιος το σενάριο. Φυσικά ο Ferrell θα επιστρέψει στο ρόλο του villain Mugatu, ενώ ο Owen Wilson θα ερμηνεύσει ξανά τον απίθανο Hansel.

    To Zoolander ήταν μία μικρή έκπληξη στην καριέρα του Stiller, αφού με budget 28 εκατομμύρια εκ. δολ. έφερε στο box office 60, ωστόσο ήταν στη μετέπειτα DVD πορεία του εκεί που έκανε θραύση και απέκτησε cult φήμη. Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία προβολής για το φιλμ, αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε μέσα στο 2015. Είστε έτοιμοι για το Zoolander 2 μετά από 13 ολόκληρα χρόνια;

    https://www.youtube.com/watch?v=YtQq0T3ExLs

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles