21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Tom Hiddleston και Susanne Bier πάνε πακέτο από το Night Manager στο επόμενο James Bond;

    Από την στιγμή που ο Daniel Craig δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς πως ο ρόλος του διάσημου πράκτορα είναι πλέον παρελθόν γι’ αυτόν, οι φήμες έχουν φουντώσει για το ποιος θα τον αντικαταστήσει. Ονόματα δίνουν και παίρνουν, με αυτό του Ιdris Elba να παίζει μόνιμα εδώ και… αιώνες ενώ τελευταία παρουσιάστηκε και αυτό του Jamie Bell. Φυσικά με το που μπήκε στην συζήτηση ο Tom Hiddleston όλοι -δικαίως- πιστεύουν πως έχει βρεθεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το ρόλο. Και εάν είναι ο επόμενος James Bond φαίνεται πως θα έχει καλή παρέα μαζί του. Μία πολύ γνωστή του από τo The Night Manager, την σκηνοθέτιδα της σειράς Susanne Bier!

    bigOriginal

    Σύμφωνα με τις φρέσκες φήμες λοιπόν η επόμενη ταινία του James Bond δεν αποκλείεται να βρει τους δύο να συνεργάζονται ξανά, κάτι που βέβαια όσο αφορά την Bier θα αποτελέσει ένα ιστορικό γεγονός αφού θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα σκηνοθετήσει το διάσημο κινηματογραφικό χαρακτήρα!
    Λέγεται πως ο Hiddleston βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Eon, την εταιρεία παραγωγής των Bond ταινιών και στην πορεία ήταν “λογικό” να κάνει την εμφάνισή του και το όνομα της Bier, η οποία μπορεί να πάρει τη θέση του Sam Mendes από την στιγμή που εκείνος απέκλεισε την πιθανότητα να συνεχίσει με κάποιο sequel μετά το Spectre.
    H ερμηνεία του Hiddleston στο πολύ “μποντικό” ρόλο στο The Night Manager του John le Carre ήταν εκείνη που ξεκίνησε τις διαδικασίες, ενώ και οι συχνές δηλώσεις του πως θα ήθελε πολύ να γίνει ο πρωταγωνιστής του ιστορικού franchise δεν είχαν περάσει απαρατήρητες. Το 25ο Bond φιλμ θα ξεκινήσει να δουλεύεται τον ερχόμενο Φεβρουάριο και ποιος ξέρει, ίσως το παραπάνω δίδυμο της φωτογραφίας να είναι τα κεντρικά του πρόσωπα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles