16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αυτός o 19χρονος Βρετανός είναι ο νέος Spider-Man!

    Nat Wolff; Όχι. Asa Butterfield; Ούτε. Μήπως ο Timothee Chalamet; Μπα… Τελικά ήταν το αουτσάιντερ στην λίστα με τους υποψήφιους που κέρδισε την κούρσα της διαδοχής για το ρόλο του Spider-Man, λέγε με Tom Holland, ο 19χρονος Βρετανός ηθοποιός που ίσως τον θυμάστε από την συμμετοχή του στα The Impossible και Wolf Hall.

    spiderman-

    Ο Holland λοιπόν θα φορέσει την στολή του διάσημου σούπερ ήρωα πρώτα στο επερχόμενο Captain America: Civil War, για να κάνει στη συνέχεια την lead εμφάνισή του στο reboot του Spider-Man της Sony Pictures.

    Tom-Holland

    Το πρώτο αναμένεται στις 6 Μαίου του 2016, ενώ το δεύτερο θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 28 Ιουλίου του 2017 με τον Jon Watts να είναι εκείνος που επιλέχθηκε για τη θέση του σκηνοθέτη. Την παραγωγή στο φιλμ που προς το παρόν δεν έχει τίτλο θα κάνει ο Kevin Feige της Marvel. 
    Φυσικά η Sony Pictures από την ώρα που έγινε και επίσημα γνωστή η επιλογή της, την υποστηρίζει 100%, με τον chairman Tom Rothman να δηλώνει χαρακτηριστικά πως τα screen tests του Holland ήταν εξαιρετικά. Βέβαια όπως καταλαβαίνει κανείς από το πρώτο κιόλας λεπτό που κυκλοφόρησε το όνομα, έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις επί συζητήσεων εάν είναι ο κατάλληλος για να ερμηνεύσει έναν τόσο “βαρύ” ρόλο. Μένει να δούμε στην πράξη και στη μεγάλη οθόνη εάν ο νέος Spider-Man αξίζει να βρίσκεται στο Marvel Cinematic Universe.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles