13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτοί είναι οι νέοι παρουσιαστές του Top Gear

    To ιστορικό με το Top Gear είναι γνωστό. Ο Jeremy Clarkson τα πήρε στο κρανίο επειδή δεν είχε ζεστό φαγητό, πλάκωσε τον παραγωγό της σειράς Oisin Tymon και έκτοτε έγινε ένας μικρός χαμός. Όσο πέρναγαν οι μέρες τόσο πλήθαιναν οι φήμες πως το γνωστό τρίο του διασημότερου show στον κόσμο για το αυτοκίνητο, δεν θα επέστρεφε. Κάτι που πλέον μοιάζει με βεβαιότητα.

    top-gear-presenters

    Πληροφορίες λένε πως το BBC διάλεξε μία “dream team” για να αντικαταστάσει τον Clarkson και την παρέα του, έχοντας καταλήξει στο πρώην μοντέλο Jodie Kidd, τον ηθοποιό Phillip Glenister και τον οδηγό αγώνων μοτοσυκλέτας Guy Martin.
    Με τον Clarkson να κάνει συνέχεια διάφορα δηκτικά σχόλια μετά το σκηνικό και τους Richard Hammond και James May να αρνούνται να υπογράψουν καινούργια συμβόλαια με το BBC, η παραγωγή έψαχνε απελπισμένα για καινούργιους παρουσιαστές αφού δεν είναι διατεθιμένοι να αφήσουν ένα τόσο κερδοφόρο show να πάει στράφι.
    Το απίθανο είναι πως η Kidd, είχε κάνει έναν από τους πιο γρήγορους γύρους όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή και μάλιστα την περασμένη εβδομάδα κάποιοι την είδαν σ’ ένα εστιατόριο να γευματίζει μαζί με τον Clarkson! Προς το παρόν και οι τρεις υποψήφιοι παρουσιαστές δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση, αλλά είναι σίγουρο πως πολύ σύντομα θα έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles