15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Top Gun 2: Ο Τοm Cruise θα επιστρέψει στο ρόλο του Maverick

    Μετά τον τραγικό θάνατο του σκηνοθέτη Tony Scott τα σχέδια για να γυριστεί το Top Gun 2 έδειχναν πως θα πάγωναν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Κι όμως στο promotional tour του επερχόμενου Terminator: Genisys, ο παραγωγός David Ellison επιβεβαίωσε πως η συνέχεια του κλασικού φιλμ είναι ακόμα στα σκαριά. Και πως ο Τοm Cruise θα επιστρέψει στο ρόλο του Maverick.

    Tom-Cruise-Top-Gun

    “Υπάρχει ένας εκπληκτικός ρόλος για τον Μaverick στην ταινία και Top Gun χωρίς τον Maverick δεν γίνεται” θα πει ο Ellison που συμπλήρωσε πως ελπίζει πως η ταινία θα ξεκινήσει πολύ σύντομα. Κάτι που βέβαια όπως συμβαίνει σε όλες τις ταινίες εξαρτάται από το σενάριο που στην συγκεκριμένη περίπτωση γράφει ο Justin Marks.
    Το νέο φιλμ όπως είναι λογικό θα προχωρήσει πέρα από το σενάριο των πιλότων που κοντράρονται σκληρά μεταξύ τους, αφού πλέον κυριαρχεί η τεχνολογία των drones. Το σενάριο θα εστιάσει σ’ αυτό το πέρασμα από τους “fighter pilots” στην πολεμική αεροπορία των ηλεκτρονικών υπολογιστών, ε και βέβαια κάπου εκεί θα έχουμε και άπλετο Χολιγουντιανό θέαμα για να ταιριάξει και η λάμψη του μίστερ Τοm Cruise.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles