22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Οδηγός τραίνου…παίζει Farmville εν κινήσει!

    Τα mobile games τείνουν να εξελιχθούν σε “μάστιγα” για μια ομάδα χρηστών που εθίζεται σε αυτά όλο και περισσότερο καθημερινά, παίζοντας ανά τακτά διαστήματα όπου κι αν βρίσκεται.

    Το πρόβλημα είναι πως σε μερικές περιπτώσεις, αυτό είναι ανεύθυνο και κατακριτέο, ειδικά όταν συμβαίνει εν ώρα καθήκοντος του χρήστη και ακόμη περισσότερο όταν είναι υπεύθυνος για εκατοντάδες ζωές. Κάτι τέτοιο συνέβη στο Μεξικό, όπου οδηγός συρμού πιάστηκε “επ’αυτοφώρο” από επιβάτη να παίζει Farmville στο iPad του, την ώρα που το τραίνο πραγματοποιούσε κανονικό δρομολόγιο και μετέφερε επιβάτες! Για του λόγου το αληθές, τον βιντεοσκόπησε με το κινητό του και το ανέβασε στο YouTube.

    Μπορεί τα μέσα σταθερής τροχιάς να χρειάζονται λιγότερες ενέργειες από τον οδηγό σε σύγκριση με ένα λεωφορείο, για παράδειγμα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως μπορεί εκείνος να έχει την προσοχή του στραμμένη αλλού, ειδικά εν κινήσει! Μάλιστα, ο επιβάτης αναφέρει πως στις στάσεις του συρμού ο οδηγός ανοιγόκλεινε τις πόρτες καθυστερώντας την αναχώρηση, για να κερδίσει λίγα δευτερόλεπτα “απερίσπαστου” gaming! H υπηρεσία STC ανακοίνωσε πως έπαυσε τον υπάλληλο από τα καθήκοντά του, μετά τη δημοσιοποίηση του ανεκδιήγητου συμβάντος.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles