15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το διάφανο smartphone της Polytron αποκαλύπτεται. Αλήθεια σου αρέσει; (vid)

    Σας είχαμε γράψει γι’ αυτό πριν λίγες ημέρες, τώρα όμως μαθαίνουμε και περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς το Mobile Geeks επισκέφθηκε την κατασκευάστρια εταιρεία Polytron Technologies και το είδε από κοντά.

    Ο λόγος για το Transparent Smartphone, το πρώτο πραγματικά διάφανο κινητό στον κόσμο, που η εταιρεία εξελίσσει με σκοπό να διαθέσει κάποια στιγμή στην αγορά.

    Σε αυτή τη φάση, η Polytron εργάζεται πάνω στο hardware κομμάτι της συσκευής, καθώς δεν υπάρχει λογισμικό που να τρέχει στο prototype μοντέλο. Το μάτι μας, λοιπόν, αντικρίζει ένα πραγματικά… διάφανο smartphone, με εξαίρεση κάποια εξαρτήματα που είναι ορατά, όπως η κάρτα SD, η κάρτα SIM, το μικρόφωνο, η κάμερα αλλά και το ηχείο. Όσο για την τροφοδοσία του, γίνεται αυτή τη στιγμή από δύο μικρές μπαταρίες (φυσικά ούτε αυτές είναι διάφανες) οι οποίες βρίσκονται κι αυτές στο κάτω μέρος. Στην τελική μορφή του προϊόντος, ωστόσο, αναμένεται ένα αδιαφανές φίλτρο να καλύπτει το κάτω μέρος της συσκευής και όλα τα εξαρτήματα τα οποία δεν είναι διάφανα, για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

    Ωραία η ιδέα της Polytron και απ’ ό,τι φαίνεται θα έχουμε την πρότασή της (ίσως και άλλες) αργά ή γρήγορα στην αγορά. Το μόνο για το οποίο δεν είμαστε σίγουροι είναι πόσο χρήσιμη θα μας είναι μία τέτοια συσκευή, ακόμη κι αν είναι πλήρως λειτουργική. Θέλουμε ένα διάφανο smartphone; Είναι κάτι που θα επιθυμούσαμε να αποκτήσουμε; Εμείς δεν είμαστε και πολύ σίγουροι, αλλά μας αρέσει να βλέπουμε τεχνολογικές καινοτομίες, οπότε, σε αυτή τη φάση, απολαύσαμε το hands-on video του Mobile Geeks…

    Δείτε το!

    Πηγή: Mobile Geeks

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles