19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Στο Espionage expansion για το Tropico 5, ο El Presidente μπλέκει σε παιχνίδια κατασκόπων!

    Στο Espionage expansion ο El Presidente καλείται να αντιμετωπίσει τους κατασκόπους και τις μυστικές υπηρεσίες των εχθρικών κρατών που έχουν σαν στόχο τους να δημιουργήσουν αναταραχή και να του αφαιρέσουν την εξουσία, οδηγώντας τον στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Στο Tropico 5: Espionage οι gamers καλούνται να προστατεύσουν τον El Presidente και να απαλλαγούν από τους κατασκόπους που απειλούν τη σταθερότητα του κράτους τους.

    Tropico 5

    Με το εν λόγω expansion προστίθεται η ολόφρεσκη campaign “The Maltese Toucan”, η οποία αποτελείται από 6 νέες αποστολές, ενώ οι developers έχουν προσθέσει ορισμένα αρκετά φρέσκα concepts. Συγκεκριμένα, στο Espionage υπάρχουν τα Security Checkpoints, τα οποία χρησιμοποιούνται για να συλλαμβάνονται οι εχθρικοί πράκτορες και στη συνέχεια να πηγαίνουν για… «ξεκούραση και αναψυχή» στο Dungeon building. Επιπλέον, στο κτίριο Spy Academy, ο El Presidente μπορεί να εκπαιδεύσει τους δικούς του κατασκόπους, ενώ με το Ministry of Information, ο απόλυτος άρχοντας μπορεί να θεσπίσει νόμους για την προστασία της εθνικής ασφάλειας (bye bye δηλαδή στις ελευθερίες των πολιτών). Με το Espionage προστίθενται 9 νέα κτίρια, 4 φρέσκοι χάρτες, 4 μουσικά κομμάτια, 4 καινούργια avatar costumes και 6 avatar accessories, ενώ πολλά από τα sandbox tasks ακολουθούν το κατασκοπευτικό θέμα. To Espionage expansion θα είναι διαθέσιμο στις 28 Μαΐου για PC, Mac και Steam OS (στοιχίζει 19.99 ευρώ), ενώ θα κυκλοφορήσει σε μεταγενέστερη ημερομηνία για PS4 και Xbox 360.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles