18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Facebook, Twitter και Google γίνονται ένα ενάντια στις παραπλανητικές διαφημίσεις

    Τέσσερις εταιρίες κολοσσοί, οι AOL, Google, Facebook και Twitter, ένωσαν τις δυνάμεις τους και ίδρυσαν το νέο οργανισμό TrustInAds.org. Στόχος του οργανισμού αυτού είναι να καταπολεμήσει τις online παραπλανητικές διαφημίσεις. Μπορεί η κάθε πλατφόρμα διαφημίσεων των προηγούμενων εταιριών να λαμβάνει δράσεις για την καταπολέμηση των κακόβουλων διαφημίσεων, όμως ήρθε η σειρά να βοηθήσουν και οι καταναλωτές.

    trustinads.org

    Μέσα από το TrustInAds.org, οι χρήστες θα ενημερώνονται σχετικά με τη μορφή διάφορων κακόβουλων και παραπλανητικών διαφημίσεων, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να αναφέρουν τέτοιου είδους διαφημίσεις, μαθαίνοντας τη διαδικασία για κάθε μία από τις πλατφόρμες διαφημίσεων των ιδρυτικών εταιριών.

    Τέλος, ο οργανισμός TrustInAds κυκλοφόρησε την αναφορά «Bad Ads Trend Alert: Shining a Light on Tech Support Advertising Scams» για το μήνα Μάιο 2014, η οποία ενημερώνει τους χρήστες σχετικά με το πώς λειτουργούν και προβάλλονται οι online παραπλανητικές διαφημίσεις, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προστατευθούν.

    Βρείτε και ακολουθήστε τον οργανισμό TrustInAds σε Facebook, Twitter και Google+ για να μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις δράσεις του.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles