21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Σκάνδαλο στο Twitter: Εξαφανίστηκαν τα tweets του Justin Bieber (…)

    Υστερία παγκοσμίων διαστάσεων έχει προκληθεί από το γεγονός ότι ο λογαριασμός του Justin Bieber (για τον οποίο γνωρίζετε τη γνώμη μας και την υποστηρίζουμε με σθένος) στο Twitter, παρουσιάζει κάποιες ανωμαλίες που ακόμα δεν έχει κατορθώσει να εξηγήσει το Twitter, επισήμως.

    Αρχικά, μέσα στο προηγούμενο 24ωρο, είχαν εξαφανιστεί και τα 17.765 tweets του. Μέσα στην διάρκεια της ημέρας, ένας χρήστης ισχυρίστηκε ότι έχει «χακέψει» τον λογαριασμό. Πρόκειται για τον χρήστη @ye4hbruh το προφίλ του οποίου δεν είναι πια ενεργό. Βέβαια, λίγοι το πίστεψαν καθώς κανένα από τα βασικά στοιχεία του προφίλ του Bieber δεν είχε πειραχτεί.

    Περνώντας οι ώρες, τα tweets άρχισαν να εμφανίζονται και πάλι, με την διαφορά πως, το τελευταίο, είναι από τον Αύγουστο του 2012. Οι 35 εκατομμύρια followers του pop ινδάλματος περιμένουν ασθμαίνοντας για μία επίσημη εξήγηση από το Twitter, καθώς και για το επόμενο tweet του 19χρονου pop star με το φανατικό, πάρα πολύ φανατικό fan club.

    Επί τη ευκαιρία, δείτε και ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βίντεο που είδαμε στο Youtube, ελληνικού ενδιαφέροντος, με μία δεσποινίδα που επιχειρηματολογεί για τους haters του Justin Bieber, δηλαδή, για ανθρώπους σαν και την γράφουσα.

    Ευχαριστούμε τον Δημήτρη με τα εξαιρετικά του resources στο YouTube

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles