22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Twitter: έρχεται… εξαγορά από την Google σύντομα;

    Οι φήμες οργιάζουν τον τελευταίο καιρό σχετικά με πιθανό… «γάμο» μεταξύ Google και Twitter. Πιο συγκεκριμένα το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο φαίνεται οτι βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων παιχτών της αγοράς υψηλής τεχνολογίας, καθώς ονόματα όπως η Google και η Salesforce.com εκφράζουν ενδιαφέρον για την εξαγορά της.

    image-3

    «Η εταιρεία Twitter Inc έχει αρχίσει συνομιλίες με εταιρείες τεχνολογίας για να διερευνήσει το ενδεχόμενο να πωληθεί», δήλωσε πρόσωπο που γνωρίζει την υπόθεση, καθώς η εταιρεία αντιμετωπίζει τη βραδύτερη αύξηση εσόδων μετά την είσοδό της στο χρηματιστήριο το 2013.

    Οι διαπραγματεύσεις για την πώληση θα αποτελέσουν ένα τεστ για την αξία του Twitter, τόσο ως εταιρείας δεδομένων όσο και ως εταιρείας πολυμέσων, καθώς άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram της Facebook και το Snapchat, επεκτείνονται και αναπτύσσουν νέους τρόπους για να παράγουν κέρδη. Το CNBC είχε αναφέρει νωρίτερα σήμερα, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, πως η Twitter βρίσκεται σε συνομιλίες με εταιρείες, στις οποίες περιλαμβάνονται οι Google της Alphabet και η Salesforce.com, και είναι πιθανό να δεχθεί σύντομα μια επίσημη προσφορά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles