18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο Twitter πείραμα μετατρέπει τα favorites σε retweets!

    Η ομάδα του Twitter συνεχίζει ακάθεκτη τα πειράματα προσθέτοντας νέο περιεχόμενο στην αρχική σελίδα των χρηστών. Πρόσφατα είδαμε πώς η αρχική σελίδα ενός χρήστη απέκτησε περιεχόμενο από χρήστες τους οποίους δεν ακολουθεί ο ίδιος ο χρήστης, αλλά εκείνοι τους οποίους ακολουθεί ο χρήστης. Τώρα, ένα νέο πείραμα έγινε αντιληπτό από αρκετούς χρήστες.

    twitter favorite

    Δε φτάνει το ανεπιθύμητο περιεχόμενο από χρήστες τους οποίους δεν ακολουθούν οι χρήστες, τώρα το Twitter αποφάσισε να δείξει στους χρήστες και περιεχόμενο το οποίο κάνουν favorite οι χρήστες τους οποίους ακολουθεί. Μέχρι πρότινος, μονάχα το retweet εμφανιζόταν στην αρχική σελίδα των χρηστών ως κοινοποίηση ενός tweet, κάτι το οποίο τώρα συμβαίνει και με συγκεκριμένο περιεχόμενο λόγω του favorite.

    Είναι γνωστό πως το favorite χρησιμοποιείται περισσότερο ιδιωτικά από τους χρήστες, θέλοντας είτε να δηλώσουν πως είδαν ένα tweet, είτε να ευχαριστήσουν κάποιον χρήστη κλπ, και πως τα favorites είναι ορατά μέσω του προφίλ ενός χρήστη ή της επιλογής «Ανακάλυψε» (discover).

    Στην προσπάθεια του να κερδίσει περισσότερους νέους χρήστες, ίσως το Twitter χάσει αρκετούς από τους ενεργούς του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles