21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ομαδικά DMs και απευθείας upload βίντεο ανακοίνωσε το Twitter

    Έχοντας σχεδόν διανύσει όλο τον πρώτο μήνα του 2015, η ομάδα του Twitter ξεκίνησε να κυκλοφορεί νέες λειτουργίες τις οποίες είχε προ ανακοινώσει στα τέλη του 2014. Ομαδικά DMs και απευθείας upload βίντεο θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες.

    Twitter

    Σχετικά με τα ομαδικά DMs, η λειτουργία ιδιωτικών μηνυμάτων του Twitter μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ομαδικές συνομιλίες έως και 20 χρηστών ταυτόχρονα, με τον δημιουργό της κάθε συνομιλίας να μπορεί να προσθέσει μονάχα followers του σε αυτήν. Μέσα στις συνομιλίες μπορούν κανονικά να κοινοποιηθούν tweets, κείμενο, φωτογραφίες, σύνδεσμοι, καθώς και emoji εικονίδια.

    Η δεύτερη νέα λειτουργία του Twitter έχει να κάνει με την απευθείας λήψη, επεξεργασία και διαμοιρασμό βίντεο μέσω των κινητών συσκευών με Android ή iOS λειτουργικό. Η μέγιστη διάρκεια λήψης βίντεο είναι τα 30 δευτερόλεπτα, τα οποία δεν είναι απαραίτητο να αποτελούν συνεχή λήψη, καθώς γίνεται επεξεργασία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρκετά βίντεο κλιπ για το τελικό αποτέλεσμα. Αρχικά για iOS και σύντομα και για Android, οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν βίντεο το οποίο έχουν αποθηκευμένο στη μνήμη του κινητού τηλεφώνου τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles