24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Twitter: Περισσότερη ασφάλεια με χρήση κωδικού επιβεβαίωσης μέσω SMS

    Επιτέλους! Μετά από τόσα hacks λογαριασμών στο Twitter, η ομάδα του δημοφιλούς Κοινωνικού Δικτύου αποφάσισε να ανακοινώσει μία νέα λειτουργία για περισσότερη ασφάλεια. Αυτή ονομάζεται Login verification ή αλλιώς επιβεβαίωση σύνδεσης, μέσω της οποίας ο χρήστης για να συνδεθεί στο Twitter δέχεται έναν κωδικό μέσω SMS (γραπτού μηνύματος) στο κινητό του τηλέφωνο.

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=IsdvJI0AK5M]

    Ακόμη κι αν κάποιος χρήστης αποκτήσει τον κωδικό του Twitter λογαριασμού σας, αν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία Login verification, ο χρήστης αυτός θα χρειαστεί επίσης και έναν δεύτερο κωδικό από το κινητό τηλέφωνο σας. Βέβαια, είναι στην απόφαση του κάθε χρήστη κατά πόσο εμπιστεύεται να δώσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου στο Twitter. Όπως και να ‘χει μένει να δούμε και κατά πόσο λειτουργεί στη χώρα μας.

    twitter-login-verification

    Το παραπάνω βίντεο δείχνει αναλυτικά τη διαδικασία σύμφωνα με την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη νέα λειτουργία. Παρατήρησα βέβαια το εξής: στον προσωπικό λογαριασμό μου, ο οποίος είναι και σχετικά παλιός, η επιλογή για τη νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη. Στο λογαριασμό του SocialMediaLife.gr, ο οποίος είναι σχετικά νέος, η επιλογή για τη νέα λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη. Ίσως πάρει χρόνο να διατεθεί σε όλους, θα δείξει μέσα στις επόμενες ώρες.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles