21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κυρίες και κύριοι… οι εικόνες GIFs έκαναν εμφάνιση στο Twitter!

    Το Twitter ανακοίνωσε (επιτέλους) πως οι εικόνες GIFs (εγώ τις προφέρω “τζιφ”) είναι από σήμερα διαθέσιμες στη web έκδοση (twitter.com), καθώς και στις επίσημες εφαρμογές για Android και iOS. Απ’έξω προς το παρόν έμειναν η εφαρμογή για Windows Phone και η υπηρεσία TweetDeck.

    twitter supports gif images

    Οι χρήστες θα καταλαβαίνουν πως μια εικόνα πρόκειται για GIF, καθώς αυτή θα φέρει στο κέντρο της το εικονίδιο του play. Όπως καταλάβατε, τα GIFs δε θα αναπαράγονται αυτόματα στην αρχική σελίδα των χρηστών, παρά μόνο στη σελίδα του κάθε tweet.

    Οι κινούμενες εικόνες GIFs δεν είναι αποδεκτές από όλα τα Κοινωνικά Δίκτυα, αν και τα περισσότερα έχουν τελικά υιοθετήσει τον συγκεκριμένο τύπο εικόνων. Τα GIFs συναντούμε πλέον στο Twitter, το Pinterest, το Google+, όχι όμως και στο Facebook, το οποίο έχει δηλώσει επίσημα πως θεωρεί ότι οι GIFs εικόνες θα προκαλέσουν χάος στην αρχική σελίδα των χρηστών του.

    Σύντομα, τρίτες εφαρμογές οι οποίες συνδέονται με το Twitter αναμένεται να αποκτήσουν επίσης GIFs εικόνες, καθώς το Twitter αναμένεται να ανανεώσει το API του.

    Τέλος, ακολουθεί το tweet ανακοίνωση της υποστήριξης των GIFs από το λογαριασμό Twitter Support, το οποίο παίζει με την προφορά της λέξης, αφού αρκετοί το αποκαλούν “τζιφ” και κάποιοι άλλοι “γκιφ”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles