14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Twitter: Χρήστες βρήκαν τέχνασμα και φαίνονται ως verified

    Το Twitter συνεχώς προσθέτει το εικονίδιο της επαλήθευσης (ή αλλιώς verified – twitter verified icon) σε διάφορους λογαριασμούς δημοφιλών χρηστών, με αποτέλεσμα να τους κάνει επίσημους και να αποφευχθούν οι διάφοροι άλλοι λογαριασμοί απομίμησης. Εσύ κι εγώ, μάλλον δεν πρόκειται να λάβουμε ένα τέτοιο εικονίδιο σύντομα.

    fake verified twitter account

    Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι χρήστες, κάπως πιο πονηροί, οι οποίοι με έναν μη επιθυμητό τρόπο κατάφεραν να αποκτήσουν το εικονίδιο αυτό. Πώς; Βάζοντας το στη φωτογραφία header, αυτή πίσω από την εικόνα προφίλ, και προσαρμόζοντας το στο σωστό ύψος, όσο το δυνατόν καλύτερα. Το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο λαμπερό όσο το πραγματικό εικονίδιο, αλλά κάποιους σίγουρα θα τους μπερδέψει.

    Φυσικά, και για να αποφευχθούν οι όποιες παρεξηγήσεις, εμείς σας συνιστούμε να μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τρόπο, καθώς είναι ενάντια στους όρους χρήσης του Twitter και ενδέχεται να σας κλείσουν το λογαριασμό. Παρόλα αυτά, καλό είναι να γνωρίζετε πως υπάρχει και αυτός ο τρόπος, ώστε αν αναγνωρίζετε τα πονηρά και ψεύτικα προφίλ.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles