17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Σε δημοπρασία δύο συλλεκτικά και “unique” HP Spectre 13 laptops για… καλό σκοπό!

    Το HP Spectre 13 laptop αν μη τι άλλο παίρνει άριστα στο design, καθώς η μοναδική κομψότητα του σίγουρα κλέβει την παράσταση, αποτελώντας ένα από τα πιο λεπτά laptops που έχουν εμφανιστεί ποτέ. To “όμορφο” βέβαια μπορεί να γίνει ακόμη πιο όμορφο, όπως αποδεικνύεται και από την κίνηση της HP να προσλάβει δύο αναγνωρισμένους σχεδιαστές (τον Tord Boontje και την Jes Hannah) για να σχεδιάσουν δύο ειδικές “μοναδικές” lux εκδόσεις του Spectre 13.

    SE_Spectre_Tord_2.0

    O designer Tord Bontje αυτό που έκανε ήταν να προσθέσει μία σειρά από πολυτελή σχέδια σε όλα το μήκος του laptop. Τα διακοσμητικά λουλούδια για παράδειγμα είναι διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski, ενώ το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί για τα υπόλοιπα σχέδια είναι χρυσός 18 καρατίων. Η Jess Hannah από την άλλη, έχει βασιστεί σε μία πιο minimal προσέγγιση, καθώς έχει καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του Spectre 13 με χρυσό, ενώ παράλληλα το HP logo διαθέτει επικάλυψη από διαμάντια. Η ίδια προσέγγιση έχει ακολουθηθεί και στο εσωτερικό, με το “διαμαντένιο” power button να ξεχωρίζει. Ακόμη και τα πλήκτρα είναι ανάγλυφα, δείγμα το πόσο μεγάλη προσοχή έχει δοθεί στις δύο παραπάνω ντελικάτες εκδόσεις του Spectre. Σε ότι έχει να κάνει με το hardware, τα δύο παραπάνω μοντέλα έχουν ακριβώς τα ίδια tech specs με το “κανονικό” Spectre που διατίθεται στο εμπόριο.

    SE_Spectre_2.0

    Όπως μπορείτε να φανταστείτε τα δύο αυτά μοντέλα δεν πρόκειται να διατεθούν στην αγορά, καθώς δημιουργήθηκαν για έναν ειδικό και… καλό σκοπό! Ειδικότερα, τα δύο αυτά υπερπολυτελή laptops θα διατεθούν σε δημοπρασία, όπου τα έσοδα της θα δοθούν στο ίδρυμα Nelson Mandela, το οποίο ασχολείται με ποικίλες φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles