22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H Uber φέρνει στην πόρτα σας δωρεάν φρούτα και λαχανικά με το πάτημα ενός κουμπιού

    Η Uber και το Farmer’s Republic φέρνουν τα πιο φρέσκα και αγνά προϊόντα της γης στην πόρτα σας, με το πάτημα ενός κουμπιού και εντελώς δωρεάν.

    uber_athens_farmers_republic

    Καλοκαίρι σημαίνει σαλάτες, φρούτα και λαχανικά σε αυτή τη ζεστή πόλη της Ευρώπης. Βέβαια, το να φτάσουν ολόφρεσκα και βιολογικά προϊόντα της γης στο τραπέζι μας δεν είναι πάντοτε τόσο απλό. Αυτή την Παρασκευή 22 Μαΐου, όμως, που πέρα από το καλοκαίρι (που θα το γιορτάζουμε πλέον κάθε μέρα για τους επόμενους μήνες) γιορτάζουμε και την Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας έτσι η Uber φέρνει τα πιο ζουμερά φρούτα και λαχανικά στην πόρτα σας, με το πάτημα ενός κουμπιού από τις 12:00 ως τις 14:00 μ.μ.

    Σε συνεργασία με το Farmer’s Republic στη Ν.Ερυθραία, που στα πρότυπα στεγασμένων αγορών της Ευρώπης, όπως το Borought Market του Λονδίνου, φροντίζει τη διατροφή μας με τον καλύτερο τρόπο. Το Farmer’s Republic είναι μια “Βιολογική Αγορά Παραγωγών” που με το παντοπωλείο και το e-shop του εξασφαλίζει τα καλύτερα πιστοποιημένα βιολογικά και ολοκληρωμένης διαχείρισης παραδοσιακά προϊόντα.

    Αυτή την Παρασκευή, το Farmer’s Republic, ετοίμασε ειδικά για εμάς και εσάς ένα φρέσκο καλάθι με ραδίκια, μαρούλι, φράουλες, μπανάνες, τομάτες, πατάτες και κρεμμύδια, το οποίο μπορεί να φτάσει στο τραπέζι σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Μαζί με τα ολόφρεσκα λαχανικά και τα ζουμερά φρούτα κερδίζετε και 10% έκπτωση για τις αγορές από το κατάστημα της Νέας Ερυθραίας, στους τυχερούς που θα παραλάβουν το καλάθι τους. Κέρασμα #UberFarmers και το Σαββατοκύριακο μόλις έγινε ακόμα καλύτερο.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles