21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    UnaPhone Zenith. “Το πιο ασφαλές smartphone” είναι τόσο ασφαλές που δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές!

    Ασφάλεια…  Κάτι που απασχολεί ολοένα και περισσότερο την τεχνολογία και τους χρήστες smartphones φυσικά, έτσι πληθαίνουν οι εταιρείες οι οποίες κυκλοφορούν προτάσεις που εξασφαλίζουν τους χρήστες και τα δεδομένα τους όσο γίνεται περισσότερο. Μία από αυτές είναι το UnaPhone Zenith, ένα νέο smartphone που οι υπεύθυνοι του υποστηρίζουν ότι είναι το πιο ασφαλές τηλέφωνο που είχατε ποτέ! Κι αυτό χάρη στο “κλειδωμένο” OS που διαθέτει αλλά και την… αδυναμία εγκατάστασης third-party εφαρμογών. Ξεχάστε τα παιχνίδια ή apps όπως το Snapchat, ωστόσο μία σιγουριά θα την αισθανθείτε…

    UnaPhone Zenith2

    Η εταιρεία επιθυμεί τη χρηματοδότηση του UnaPhone μέσω της πλατφόρμας IndieGogo. Επιπλέον, πρέπει να σημειώσουμε ότι αναπτύσσει τη συσκευή σε συνεργασία με την Tutanota, μία εταιρεία με εξειδίκευση στο κρυπτογραφημένο email αλλά και την κινεζική κατασκευάστρια Elephone (αυτός είναι και ο λόγος που το UnaPhone μοιάζει με ένα τροποποιημένο p9000).

    Η συσκευή τρέχει το λειτουργικό UnaOS, μία τροποποιημένη έκδοση του Android 6.0 και είναι πλήρως “απογυμνωμένη” από υπηρεσίες Google, περιλαμβάνοντας μόνο κρυπτογραφημένο email, καθώς και εφαρμογές κειμένου και κλήσεων.

    Το UnaPhone έρχεται με 40 προεγκατεστημένες ασφαλείς εφαρμογές, ενώ το bootloader είναι κλειδωμένο, το ADP απενεργοποημένο και τα updates έρχονται μέσω ενός κρυπτογραφημένου OTA channel.

    UnaPhone Zenith3

    Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080p, οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 2.0GHz, 4GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερες 13 και 8MP και μπαταρία 3.000mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης.

    Είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα Indiegogo έναντι 439 δολαρίων (τιμή για τους πρώτους backers) και οι αποστολές της συσκευής θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles