19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Uni-charger – Universal φορτιστής/τροφοδοτικό laptop & USB συσκευών

    Σίγουρα σας έχει τύχει αρκετές φορές να χρειάζεστε λίγα, παραπάνω, αποθέματα στη μπαταρία του φορητού σας υπολογιστή, για εκείνο το meeting που κράτησε περισσότερο ή για την περίπτωση που βρίσκεστε εκτός σπιτιού/γραφείου και δεν έχετε μαζί σας το φορτιστή, ακόμη και όταν βρίσκεστε κάπου μακριά με το αυτοκίνητό σας. Κι όμως, υπάρχει τρόπος να καλύψετε τις ανάγκες σας αυτές, με μία μονάχα συσκευή, όποιο κι αν είναι το laptop που θέλετε να φορτίσετε!

    Universal φορτιστης laptop-5

    Universal φορτιστης laptop

    Το Uni-Charger, ο universal φορτιστής-τροφοδοτικό laptop της Smart Kit Electronics είναι ένας τυπικός φορτιστής, με απόδοση 100 Watts, αλλά διαθέτει έξοδο στην οποία μπορείτε να προσαρμόσετε ένα από τα 8 διαφορετικά βύσματα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Έτσι, δεν υπάρχει laptop της αγοράς που δε θα μπορέσετε να φορτίσετε με αυτόν! Ακόμη, μπορείτε να επιλέξετε μέσω ενός διακόπτη την τάση εξόδου, από 12 έως 24 Volts με ενδιάμεσα «σκαλιά» των 15, 16, 18, 19, 20 και 22 Volts! “Universal”, όνομα και πράγμα…

    Universal φορτιστης laptop-3

    Universal φορτιστης laptop-2

    Όμως οι δυνατότητες της συσκευής δε σταματούν εκεί: Διαθέτει επίσης θηλυκή USB υποδοχή ώστε να μπορείτε να φορτίσετε και συσκευές όπως το smartphone ή το tablet σας, ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάποιος συμβατός φορτιστής στο χώρο και δεν έχετε τον δικό σας μαζί. Και αν νομίζετε πως το μόνο που χρειάζεστε είναι μια πρίζα ηλεκτρικού ρεύματος, θα κάνετε λάθος, καθώς ο φορτιστής αυτός μπορεί να τροφοδοτηθεί και από 12V πηγή, π.χ. από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου σας! Φυσικά ο σχετικός αντάπτορας, περιλαμβάνεται και αυτός στη συσκευασία. Έτσι, δε θα μείνετε ποτέ από ρεύμα, όπου κι αν βρίσκεστε! Συνδυάζεται ιδανικά και με φορητές εξωτερικές μπαταρίες όπως το Powerbank 5600mAh που έχουμε ήδη δεί σε προηγούμενη δοκιμή.

    Universal φορτιστης laptop-4

    Universal φορτιστης laptop-6

    Το Uni-Charger διατίθεται από τη Smart Kit Electronics (κωδικός SM 213) έναντι €19,9 και είναι ένα “must” αξεσουάρ για όλους τους χρήστες που βρίσκονται συχνά «εκτός έδρας» και δε θέλουν να μεταφέρουν ένα φορτιστή για κάθε φορητή συσκευή που έχουν μαζί τους…με μικρό κόστος, διαστάσεις και βάρος, θα σας λύσει τα χέρια!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles