20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Unpacked 5 event στις 24 Φεβρουαρίου. Το Samsung Galaxy S5 ίσως είναι λίγες μέρες μακριά μας!

    Αποκάλυψη για το πρώτο Unpacked event για τη Samsung τη φετινή χρονιά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2014. Οι προσκλήσεις έφτασαν χθες στον τύπο και φαίνεται πως δίνουν hint ακόμη και για την παρουσίαση στο event του… Samsung Galaxy S5!

    Unpacked-5-Samsung-Galaxy-S5-hint

    Αυτό συμπεραίνουν κάποιοι από το γεγονός ότι το event ονομάζεται Unpacked 5, περιλαμβάνει δηλαδή τον αριθμό της επόμενης ναυαρχίδας της Samsung.

    Οι Κορεάτες μας έχουν συνηθίσει έως τώρα σε ξεχωριστές παρουσιάσεις για τα Galaxy (σε αντίθεση με τα Note που έχουν κάνει αρκετές φορές πρεμιέρα σε μεγάλες εκθέσεις) και, προφανώς, δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το MWC 2014 θα αλλάξει τα δεδομένα των τελευταίων ετών σ’ αυτό το κομμάτι και θα μας γνωρίσει το Samsung Galaxy S5.

    Ωστόσο, η πρόσκληση “πυροδοτεί” για ακόμη μία φορά τις φήμες για το πώς θα είναι η συσκευή, την ώρα που κάποιοι συμπληρώνουν ότι μαζί με αυτή (όποτε και αν ανακοινωθεί) θα δούμε και το ανανεωμένο “έξυπνο” ρολόι της Samsung, Galaxy Gear 2.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles