18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ διαψεύδει ότι έρχεται το τέλος του κόσμου. Είναι καιρός να αρχίσουμε να φοβόμαστε…

    Σας έχουμε γράψει αρκετές φορές για το ημερολόγιο των Μάγια. Tο γεγονός δηλαδή ότι οι καημένοι οι Μάγια, ποτέ δεν προέβλεψαν το τέλος του κόσμου, ούτε κατόρθωσε να το κάνει αυτό κανείς άλλος με επιτυχία.  Όλη λοιπόν η παραφιλολογία για την 21η Δεκεμβρίου 2012 μας φαινόταν ανόητη. Μέχρι σήμερα. Γιατί; Γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ διαψεύδει επίσημα τις φήμες για την καταστροφή του κόσμου στο blog USA.gov.

    “Πολλές από αυτές τις φήμες αφορούν το ημερολόγιο των Μάγια που τελειώνει το 2012 (δεν τελειώνει), ένα κομήτη που θα προκαλέσει καταστροφές (δεν πρόκειται), ένα κρυφό πλανήτη που θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα συγκρουστεί με την γη (όχι και όχι)».

    Επικό fail; Ναι. Διαψεύδοντας μία φήμη με τον πλέον επίσημο τρόπο, όταν ήδη οι αρμόδιοι επιστήμονες έχουν απαντήσει σε αυτές, είναι σαν να την επιβεβαιώνεις. Ειδικά αν είσαι η Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, με ένα κακό ιστορικό διαψεύσεων πολλών αληθινών γεγονότων.

    Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, της επίσημης διάψευσης από την ίδια την Κυβέρνηση των ΗΠΑ, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι το τέλος έρχεται. Μιας και έρχεται λοιπόν, σκεφτόμαστε ότι καλό θα ήταν να μας βρει παρέα με πολύ κόσμο, διασκεδάζοντας. Έτσι, ψάξαμε για τα πάρτι που οργανώνονται το βράδυ της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου. Σε όλα τα μέρη του κόσμου, οι άνθρωποι μαζεύονται, είτε σοβαρά, είτε για πλάκα, ώστε να δουν το τέλος να έρχεται. Μπορείτε να δείτε  περισσότερες από 1105 συγκεντρώσεις σε όλο τον κόσμο, εδώ.

    Εμείς πάντως, θα βρισκόμαστε στο Λυκαβηττό εκείνο το βράδυ, με καλή παρέα και θα τρολάρουμε μέχρι τελικής πτώσης. Εσείς;

    Πηγές: Gimzodo, USA.gov, Unify.org, Facebook

    Related Articles

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles