24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πώς στέλνετε αυτόματη απάντηση στα emails που σας έρχονται στο Gmail

    Πώς προγραμματίζετε να περάσετε τις εορτές των Χριστουγέννων; Ακόμη κι αν δεν πάτε πουθενά, η ηρεμία και η απομάκρυνση από τη ρουτίνα των καθημερινών ασχολιών, ίσως, σε κάποιες περιπτώσεις, σας είναι απαραίτητη. Αν ανάμεσα σ’ αυτά που δε θέλετε να κάνετε περιλαμβάνεται και η ασχολία με τα emails σας υπάρχει λύση (όσον αφορά το Gmail τουλάχιστον) και ακούει στο όνομα “Vacation Responder”.

    Είναι αυτό που ακούγεται: μία αυτόματη απάντηση που μπορείτε να στείλετε, όταν δε θέλετε να ξοδέψετε χρόνο για να επικοινωνήσετε με όποιον σας στέλνει ένα μήνυμα στον Gmail λογαριασμό σας.

    Vacation Responder

    Μπορείτε να την ενεργοποιήσετε και από τώρα, για το ακριβές διάστημα που επιθυμείτε, ως εξής. Από τα Settings βρείτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και, κατόπιν, “Vacation Responder” (Αυτόματη Απάντηση). Επιλέξτε τις μέρες που θέλετε να είναι ενεργοποιημένο το feature, γράψτε το μήνυμα που θέλετε να περιλαμβάνει, επιλέξτε αν θέλετε να αφορά μόνο τις επαφές σας και… πατήστε το ON στην επιλογή. Είστε έτοιμοι!

    Να σημειωθεί ότι οι αυτόματες απαντήσεις δε στέλνονται σε email addresses που αναγνωρίζονται ως spam ή σε mailing lists στα οποία είστε εγγεγραμμένοι, ενώ την ίδια επιλογή μπορείτε να βρείτε και στις ρυθμίσεις του browser στον υπολογιστή σας.

    — Η κατηγορία XMAS 2014 του digitalife.gr περιλαμβάνει gadgets και λοιπά θέματα και αφιερώματα με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Περισσότερα ωστόσο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας μπορείτε να βρίσκετε στο θεματικό χριστουγεννιάτικο site της Smart Press www.xmaslife.gr.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles