18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η Valve παρουσιάζει το δικό της VR Headset στo GDC 2015!

    Η Valve είναι χωρίς αμφιβολία μία εταιρεία κολοσσός του gaming, για αυτό δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι πρόκειται πολύ σύντομα να εισέλθει και εκείνη δυναμικά στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Όπως έχει ανακοινωθεί επισήμως από τους ιθύνοντες της γνωστής εταιρείας στο Game Developers Conference 2015 που θα διεξαχθεί στο San Francisco το διάστημα από τις 2 έως τις 6 Μαρτίου, η Valve θα παρουσιάσει το δικό της virtual reality headset.

    valve-steamVR

    Αν και αρχικά η Valve είχε αναφέρει ότι δεν ήταν διατεθειμένη να ασχοληθεί με τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας, από ότι φαίνεται άλλαξε γρήγορα άποψη και τώρα είναι έτοιμη να κοντραριστεί ανοικτά με την Oculus και τη Sony που ως γνωστόν ετοιμάζει το Project Morpheus. Κατά τη διάρκεια του GDC 2015, η Valve θα πραγματοποιήσει μία επίδειξη του VR headset της, ενώ παράλληλα θα δείξει στο κοινό ένα αναβαθμισμένο και βελτιωμένο Steam Controller, το οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι η τελική έκδοση του χειριστηρίου που ετοιμάζει εδώ και καιρό. Παράλληλα, η Valve αναμένεται να παρουσιάσει τη δική της version του Steam Machine, το πρότυπο συστήματος που θέλει να καθιερώσει και το οποίο θα βασίζεται στο Steam OS.

    Οπότε δεν έχουμε παρά να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 2 Μαρτίου, όπου και αναμένεται να μάθουμε περισσότερα για τις επαναστατικές τεχνολογίες που μας ετοιμάζει η Valve και οι οποίες φιλοδοξούν να αλλάξουν την εικόνα του gaming.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles