20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Vernee Apollo, το δεκαπύρηνο «made in China» τούμπανο με τα 6GB RAM!

    Οι Κινέζοι κατασκευαστές το τελευταίο χρονικό διάστημα δίνουν πραγματικά ρέστα, κυκλοφορώντας συσκευές που συνδυάζουν τρελές επιδόσεις και ανεπτυγμένα specs σε απίστευτα ανταγωνιστική τιμή. Το τελευταίο entry στη λίστα των made in China smartphones που ξεχωρίζουν είναι το Vernee Apollo και παρόλο που το όνομα του είναι άγνωστο… σίγουρα οι δέκα πυρήνες και τα 6GB RAM που διαθέτει, σε καμία περίπτωση δε γίνεται να περάσουν απαρατήρητα

    vernee_apollo_1

    Το Vernee Apollo διαθέτει unibody μεταλλική κατασκευή και “όλα τα λεφτά” είναι το δεκαπύρηνο chipset, Helio X20 της MediaTek, που φυσικά δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την μοναδική απόδοση του. Πέραν όμως του Helio X20, η high-end πρόταση της Vernee τροφοδοτείται από 6GB μνήμης RAM, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή είναι το δεύτερο smartphone στον κόσμο μετά το Vivo Xplay 5 που προσφέρει το συγκεκριμένο ποσό μνήμης. Παράλληλα, το Vernee Apollo διαθέτει quad-HD display στις 5.5 ίντσες (1440×2560 pixels) και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς η συγκεκριμένη high-end πρόταση διαθέτει κύρια κάμερα στα 21MP (αισθητήρας Sony ΙΜΧ230) και selfie cam στα 8MP, ενώ τέλος ο αποθηκευτικός χώρος του ανέρχεται στα 128GB.

    Vernee Apollo 2

    To Vernee Apollo θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο στην κινεζική αγορά (άγνωστο το πότε θα το δούμε και σε άλλες περιοχές) και (όσο απίστευτό και εάν θα σας φανεί) η τιμή του δεν θα ξεπερνάει τα 400 δολάρια!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles