14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Vernee Thor. Δες πώς θα αποκτήσεις τον οκταπύρηνο δυναμίτη μόνο με 49,99 δολάρια!

    Τα mid-range smartphones συγκεντρώνουν περισσότερο ενδιαφέρον από τα high-end μοντέλα και αυτό είναι λογικό γιατί δεν έχουν όλοι τα χρήματα να αγοράσουν μία συσκευή υψηλού κόστους. Κι όμως στη χαμηλή κατηγορία τιμής μπορεί κάποιος να βρει “διαμαντάκια”. Όπως το Vernee Thor, την πρόταση του ανερχόμενου Κινέζου κατασκευαστή που τώρα μπορείτε να αποκτήσετε σε προκλητική τιμή αγοράς που φτάνει τα 99,99 δολάρια αλλά και ακόμη φτηνότερα.

    vernee thor2

    Τα καλύτερα νέα λοιπόν; Αυτές τις μέρες (από σήμερα έως τις 2 Ιουνίου) τρέχει μία Global Review Campaign στο Gearbest που μπορεί να σας γλιτώσει από περισσότερα χρήματα αν αποκτήσετε το μοντέλο. Μπορείτε να πάρετε επιστροφή 50 δολάρια αν στείλετε το review σας για τη συσκευή στα social media και είστε μέσα στους 100 νικητές. Και κάπως έτσι, το Vernee Thor θα σας κοστίσει το εξωφρενικό χαμηλό ποσό των 49,99 δολαρίων.

    Τι παίρνετε με αυτά τα χρήματα; Κρατηθείτε και διαβάστε!

    Μία συσκευή με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720p με προστασία Gorilla Glass 3, οκταπύρηνο 64bit επεξεργαστή MediaTek MT6753, 3GB RAM, 16GB storage, κάμερες 13 και 5MP, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, GPS, Bluetooth 4.0, υποστήριξη 4G LTE καθώς και λειτουργικό Android 6.0. Κι όλα αυτά σε ένα σώμα μόλις 7,9 χιλιοστών και μία κομψή μαύρη συσκευή που θα χαίρεσαι να έχεις στο τραπέζι πίνοντας καφέ με τους φίλους σου.

    Διαβάστε για το Vernee Thor και το άκρως συμφέρον Global Review Campaign ώστε να το αποκτήσετε με 49,99 δολάρια στο site της Gearbest 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles