20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Vessyl. Το smart ποτήρι που καταλαβαίνει τι πίνεις!

    Καλοκαιράκι, υψηλές θερμοκρασίες, θάλασσα, καλή παρέα… όλο και κάποιο ποτηράκι θα καταναλώσουμε παραπάνω. Ειδικότερα εάν βρίσκεστε σε μία “μεταβατική” φάση για να χάσετε τα περιττά κιλά, σίγουρα το “ποτηράκι” αυτό μπορεί να αποδειχθεί ολέθριο και να επηρεάσει αρνητικά την προσπάθεια που καταβάλλετε, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι τα αναψυκτικά και τα αλκοολούχα ποτά διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες. Για τους ξεχασιάρηδες και τους επιρρεπείς λοιπόν υπάρχει το Vessyl, ένα smart ποτήρι, το οποίο καταλαβαίνει τι πίνεις!

    vessyl1

    Το Vessyl της εταιρείας Jawbone’s μπορεί να αποφασίσει όχι μόνο την ποσότητα του ποτού που βρίσκεται εντός του δοχείου, αλλά και το είδος του, ενώ παράλληλα μπορεί να υπολογίσει πόσες θερμίδες θα προσθέσεις στην ημερήσια σου δίαιτα. Σύμφωνα με τους εμπνευστές του, το Vessyl έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλαβαίνει τη διαφορά ανάμεσα σε δύο ποτά, ακόμη και εάν αυτά έχουν παρεμφερή σύνθεση. Μάλιστα, ο υπεύθυνος αυτού του ομολογουμένως πρωτότυπου project τονίζει χαρακτηριστικά ότι εάν υπολογίζουμε τι καταναλώνουμε είναι ακριβώς το ίδιο με το να υπολογίζουμε πόσες θερμίδες έχουμε κάψει ύστερα από έντονη άσκηση. Μάλιστα, οι δημιουργοί του Vessyl έχουν ενσωματώσει σε αυτό το πρωτότυπο, αλλά εξαιρετικά χρήσιμο gadget, μία οθόνη, η οποία αναγράφει το ποτό που έχει προστεθεί, ενώ παράλληλα η συσκευή της Jawbone’s συγχρονίζεται με smartphones και με μία σειρά από γνωστούς activity trackers, βοηθώντας έτσι στη συνολική προσπάθεια για την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού και ισορροπημένου τρόπου ζωής.

    vessyl2

    Δείτε το video που ακολουθεί, για να πάρετε μία καλύτερη γεύση για αυτό το ομολογουμένως πρωτότυπο και εξαιρετικά χρήσιμο gadget…

    https://www.youtube.com/watch?v=lu4ukHmXKFU#t=92

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles