20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Viber για iPad με δυνατότητα συγχρονισμού μηνυμάτων με άλλη συσκευή

    Μπορείτε πλέον να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Viber στο iPad σας, χωρίς να χρειαστεί να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή αν την έχετε ήδη εγκατεστημένη σε άλλη συσκευή. Εσείς απλά κατά την εγκατάσταση, επιλέξετε ποια συσκευή χρησιμοποιείτε σαν πρώτη και ποια σαν δεύτερη. Ας δούμε ποια είναι τα βήματα εγκατάστασης:

    • Κατεβάστε την εφαρμογή από το App Store και αφού την ανοίξτε, επιλέγετε Continue.

    1_Welcome-to-Viber-screen

    • Διαλέξτε την χώρα από την αναπτυσσόμενη λίστα και εισάγετε τον αριθμό του κινητού σας. Ο συγκεκριμένος αριθμός θα χρησιμοποιηθεί είτε για να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό είτε για να συγχρονίσει τα δεδομένα σας με τον λογαριασμό που έχετε ήδη στο Viber. Συνεχίζετε επιλέγοντας Continue.

    2_Enter-phone-number-screen

    • Θα λάβετε στο κινητό σας τον activation code. Αν χρησιμοποιείτε ήδη το Viber σε άλλη συσκευή, θα σας ζητηθεί να συγχρονίσετε το iPad με την άλλη συσκευή. Αφού βάλετε τον activation code, επιλέγετε Done.

    3_Activate-as-secondary(4-digits)

    • Αν θέλετε να ορίσετε το iPad σαν πρώτη συσκευή και έχετε ήδη εγκατεστημένο το Viber σε άλλη, επιλέγετε το μήνυμα όπως εμφανίζεται στην παρακάτω εικόνα:

    4_Activate-as-secondary_circle

    • Θα λάβετε κωδικό ενεργοποίησης από το Viber τον οποίο θα εισάγετε στο πεδίο Register. Πατώντας Done δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό.

    5_Activate-as-primary(6-digits)

    Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα υποστήριξης του Viber.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles