20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ορφανό το Google+ μετά την αποχώρηση του δημιουργού του, Vic Gundotra

    Έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια, ο Vic Gundotra αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Google, ανακοινώνοντας την απόφαση του μέσω μιας δημοσίευσης στο Google+. Για όσους δεν τον γνωρίζετε, είναι ο άνθρωπος ο οποίος δημιούργησε από το μηδέν το Google+ και είναι στο τιμόνι του έκτοτε. Ο ίδιος εργάστηκε στη Google και ως υπεύθυνος των mobile εφαρμογών και ξεκίνησε τα συνέδρια Google I/O, τα οποία διοργανώνονται από το 2008 έως και σήμερα.

    Vic Gundotra is leaving google

    Οι λόγοι αποχώρησης του Vic Gundotra από τη Google δεν έχουν γίνει γνωστοί και ο ίδιος εξηγώντας ένα αληθινό συμβάν, κατέληξε στο ότι επιθυμεί να κάνει ένα νέο ταξίδι και πως είναι ενθουσιασμένος γι’αυτό. Η πληροφορία της αποχώρησης είχε διαρρεύσει δυο μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση, μέσω του Secret, στο οποίο ειπώθηκε πως ο Gundotra περνά από συνεντεύξεις για κάποια θέση εργασίας. Τη θέση του στο τιμόνι του Google+ αναμένεται να αναλάβει ο Dave Besbris, ο οποίος αυτή τη στιγμή κατέχει τον τίτλο «Vice President of Engineering for Google+».

    Τέλος, με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Gundotra ο Larry Page, συνιδρυτής και CEO της Google, ο οποίος τον αποχαιρέτησε και τον ευχαρίστησε για τα 8 χρόνια εργασίας του στη Google.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles