21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Vine, επιτέλους διαθέσιμο και για Android

    Με ανακοίνωσή του το Twitter ενημερώνει ότι η χρήση της δημοφιλούς εφαρμογής δημιουργίας βίντεο 6 δευτερολέπτων, δεν είναι πια προνόμιο μόνο των κατόχων iPhone, αλλά και για όσους έχετε Android συσκευές. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play εδώ.

    VineAndroidBlog_0

    Όπως και η αντίστοιχη για το iOS, η εφαρμογή Vine θα σας επιτρέψει να φτιάξετε βίντεο 6 δευτερολέπτων με την κάμερα του smartphone σας και με ήχο από το ενσωματωμένο μικρόφωνο της συσκευής και τα βίντεο αυτά να αναπαράγονται αυτόματα σε loop. Η λήψη γίνεται εύκολα με ένα tap και κράτημα για τα 6 δευτερόλεπτα, με ένα μετρητή προόδου να σας ενημερώνει για την ολοκλήρωση. Με το που θα δημιουργηθεί το βίντεο που θέλετε, θα μπορείτε να το μοιραστείτε με τις επαφές σας στο ίδιο το Vine, στο Twitter, ή το Facebook.

    Μέσα από την εφαρμογή θα μπορέσετε να αναζητήσετε τις επαφές σας εκείνες που την χρησιμοποιούν επίσης για να «στήσετε» το δικό σας δίκτυο, ενώ είναι αρκετά εύκολη η αναζήτηση στα πιο δημοφιλή Vines που έχουν δημιουργηθεί, μέσα από την δυνατότητα «Explore».

    Αναζητήστε την λοιπόν. Στο Google Play. Εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles