22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Vine απέκτησε προσωπικά μηνύματα για αποστολή κειμένου και βίντεο!

    Όπως φαίνεται, έχει γίνει της μόδας κάθε social εφαρμογή να αποκτά λειτουργία αποστολής άμεσων (ή προσωπικών) μηνυμάτων. Περίπου 4 μήνες μετά την υιοθέτηση των προσωπικών μηνυμάτων μέσω της λειτουργίας Direct από το Instagram, ο κύριος ανταγωνιστής του, το Vine, υιοθετεί επίσης την ίδια λειτουργία.

    vine messages

    Μέσω των Vine Messages, ο χρήστης μπορεί να στέλνει μηνύματα κειμένου, βίντεο διάρκειας 6 δευτερολέπτων τα οποία κάνει λήψη εκείνη τη στιγμή και βίντεο άλλων χρηστών. Τα μηνύματα είναι προσωπικά και οι συζητήσεις γίνονται μονάχα ανάμεσα σε δύο χρήστες, όχι σε παραπάνω. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να στείλει ένα συγκεκριμένο μήνυμα σε πολλαπλούς παραλήπτες, αυτό όμως σημαίνει πως θα δημιουργήσει συνομιλία με κάθε έναν από αυτούς, όχι όλους μαζί στην ίδια συζήτηση.

    Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα αποστολής βίντεο και μέσω email και SMS, για χρήστες οι οποίοι δε χρησιμοποιούν το Vine και δε βρίσκονται σε αυτό.

    Το inbox του Vine χωρίζεται σε δύο κατηγορίες, στις Friends και Other. Στην πρώτη κατηγορία πηγαίνουν μηνύματα από χρήστες τους οποίους ακολουθεί ο χρήστης στο Vine ή στο Twitter, καθώς επίσης και από χρήστες των οποίων τον τηλεφωνικό αριθμό έχει ο χρήστης αποθηκευμένο στις επαφές του τηλεφώνου του και έχει επιλέξει το διαμοιρασμό των επαφών με το Vine. Στη δεύτερη κατηγορία πηγαίνουν τα μηνύματα από τους άγνωστους χρήστες.

    Υπάρχει η δυνατότητα για απενεργοποίηση της κατηγορίας Other του inbox μέσω των ρυθμίσεων και συγκεκριμένα μέσω της επιλογής «Open VM inbox», η οποία βρίσκεται μετά τις επιλογές «Settings» και «Your content».

    Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το σύνδεσμο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles