21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Vintage Chic βόλτες με τα μοντέλα της LML

    Σε ένα από τα μεγαλύτερα trend τα τελευταία χρόνια, έχει αναδειχθεί το Vintage chic. Από ρούχα και παπούτσια μέχρι μαγιό και αυτοκίνητα.

    15

    Τι γίνεται όμως αν θες να κινηθείς αυτόνομα, με το αντίστοιχο στυλ στις πηγμένες αστικές πιάτσες; Για αυτοκίνητο ούτε κουβέντα, καθώς πρέπει να είσαι τέρμα μαζόχα για να κατέβεις  Αγ. Ειρήνη, Γκάζι, Σύνταγμα, ή ακόμα και στην Πλατεία Πλαστήρα στο Παγκράτι με τετράτροχο.

    lml3

    Η λύση έρχεται από την Ινδική LML, η οποία παράγει πιστές ρέπλικες της κλασσικής Vespa, με μία trendy διαφορά: υπάρχουν  διαθέσιμοι πάνω από 100 χρωματικοί συνδυασμοί, που σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις το εντελώς προσωπικό σου σκούτερ, που θα διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν.

    star-art-7

    Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα – ειδικά για τις κυρίες που δε θέλουν να μπερδεύεται το άρωμα τους με τη γνωστή «διχρονίλα» – είναι ότι οι LML προσφέρονται και με τετράχρονους, εξαιρετικά οικονομικούς κινητήρες  (σε 125, 150 και 200 κυβικά), αλλά το κερασάκι στην τούρτα είναι η έκδοση 125cc CVT με αυτόματη μετάδοση, όπως όλα τα συνηθισμένα σκούτερ, που σε συνδυασμό με το τεράστιο κόψιμο τιμονιού θα σας λύσει τα χέρια στις μποτιλιαρισμένες διαδρομές της πόλης.

    LML-244-1-1

    Με τιμές από 1.950 ως  2.390 ευρώ, μάλλον θα πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά, ειδικά αυτή την περίοδο, που ψάχνοντας τις τιμές των ακτοπλοικών παθαίνεις μικρά εγκεφαλικά βλέποντας το κόστος μεταφοράς αυτοκινήτου.

    Για οφθαλμόλουτρο και περισσότερες πληροφορίες: facebook.com/LMLGreece και www.hellinmoto.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles